Cum sabotezi niște secții de vot? Le schimbi locația în ultimul moment. Se întâmplă la Arad

Data publicare: Duminica, 26 Mai, 2019 Total: 6454 accesari

Cum sabotezi niște secții de vot? Le schimbi locația în ultimul moment. Se întâmplă la Arad

Pe ultima sută de metri omul PSD, prefectul Florentina Horgea, a schimbat locul secțiilor de vot nr. 1, nr. 109 și nr. 110. Ba mai mult, nu a comunicat cetățenilor unde s-au mutat cele trei secții. Arădenii din aceste zone nu știu unde pot vota.


Această manevră marca PSD este creată de prefect pentru a sabota referendumul și pentru a reduce prezența la vot prin orice mijloc. În secțiile din Arad, președinții de secție, simpatizanți ai PSD încearcă să încurce arădenii și să le sugerează să voteze doar pentru europarlamentare. Acest fapt a fost sesizat de mai mulți arădeni care au participat la vot, aceaștia fiind siderați de atitudinea președinților de secții. 


Informare: Secția nr. 1 care era la Colegiul Economic s-a mutat la Colegiul Terhnic Aurel Vlaicu (sala de sport), pe B-dul Decebal nr 31 A Secția nr. 109 care era la Grădinița P.N. nr 26 s-a mutat la Liceul Teoretic „Adam Muller Guttenbrunn” (clasa pregătitoare C), pe calea Timișorii nr 67 Secția 110 care era la Grădinița P.N. nr 26 s-a mutat la Liceul Teoretic „Adam Muller Guttenbrunn” (sala de religie), pe calea Timișorii nr. 67. 


Pe ușa uneia dintre secțiile de votare mutate apare un afiş pus de arădeni responsabili, care au vrut, probabil, să zădărnicească jocul iresponsabil făcut de cei care boicotează referendumul.