După ce a fost prins conducând fără permis, a mai urcat odată la volan, de data aceasta și băut

Data publicare: Vineri, 24 Mai, 2019 Total: 1276 accesari

După ce a fost prins conducând fără permis, a mai urcat odată la volan, de data aceasta și băut

La data de 20 mai, un bărbat de 47 de ani, din Păuliș, a fost depistat în trafic, în timp ce conducea în aceeași localitate un autoturism fără a deține permis de conducere.

 

Același bărbat a fost prins la două zile, în 22 mai, pe raza localității Ghioroc, în timp ce conducea un autoturism fiind sub influența băuturilor alcoolice, având o alcoolemie de 0,97 mg./l. alcool pur în aerul expirat.

 

În baza probatoriului administrat, cel în cauză a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat magistraților Judecătoriei Lipova cu propunere de arestare preventivă, fiind cercetat sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Lipova pentru săvârșirea de infracțiuni la regimul circulației rutiere, conform IPJ Arad.

 

Bărbatul a fost arestat pentru 30 de zile.

 

IPJ Arad face precizarea că punerea în mișcare a acțiunii penale este o etapă a procesului penal reglemantată de Codul de Procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nicio situație, să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție.