UTA încheie meciurile de acasă din acest sezon cu un derby de tradiție în fața Petrolului. Păcurar: „Cred că vom avea în față o echipă rănită”

Data publicare: Vineri, 24 Mai, 2019 Total: 2162 accesari

UTA încheie meciurile de acasă din acest sezon cu un derby de tradiție în fața Petrolului. Păcurar: „Cred că vom avea în față o echipă rănită” UTA joacă ultimul meci din acest sezon în fața propriilor suporteri contra unei echipe a Petrolului implicată încă în lupta pentru locul de baraj, ocupat în acest moment de Universitatea Cluj. Echipa antrenată de Gheorghe Mulțescu e la două puncte în spatele clujenilor, care au un meci facil în această etapă, împotriva lui CS Balotești.

 
„Cred că vom avea în față o echipă rănită, iar acestea de obicei sunt cele mai periculoase. Obiectivul Petrolului a fost să promoveze direct, ceea ce în acest moment nu mai este posibil, însă nici măcar pe locul de baraj nu se află. Sigur, la locul 3 mai au șanse și o să și le apere până la final. Asta înseamnă că trebuie să câștige Arad, însă trebuie să știe că nu îi vom primi cu flori. Din punctul meu de vedere, au apelat prea târziu la domnul Gigi Mulțescu, un antrenor cu experiența dânsului i-ar fi clasat mult mai sus. Văd că și nea Gigi s-a mai plâns de accidentări, atunci ce să mai spunem noi? În fine, au o echipă completă, cu cel puțin trei  atacanți puternici, Arnăutu, Rusu și Moldoveanu, doi mijlocași de travaliu, pe Pușcaș și Chindriș și fundași laterali care urcă foarte mult. Concluzionând, avem în față, poate, de cel mai tare adversar ce ne-a vizitat în această primăvară și avem datoria să ne ridicăm la înălțimea lui” a declarat Cristian Păcurar, secundul arădenilor, care își va încheia mandatul după deplasarea din ultima etapă, de la Mioveni.

 
Singurii absenți cerți ai „roș-albilor” pentru meciul de duminică sunt El Hasni (suspendat) și Coulibaly (plecat în Franța la tratament). Miculescu și Stahl ar putea reveni după problemele medicale suferite, dar e puțin probabil să joace mai mult de 10-15 minute. De asemenea, Rus, Ivan și Kanda sunt și ei incerți, toți cu diverse probleme medicale.

 
În tur, pe „Ilie Oană”, cele două echipe încheiau la egalitate, 2-2, după reușitele semnate de Rus (2), respectiv Ștefănescu și Arnăutu. Partida dintre UTA și Petrolul se va disputa duminică, de la ora 14:00, pe stadionul „Motorul”.