Start festiv plin de culoare la Raliul Aradului 2019

Data publicare: Vineri, 24 Mai, 2019 Total: 2176 accesari

Start festiv plin de culoare la Raliul Aradului 2019 Raliul Aradului și-a deschis joi porțile pe platoul din fața Palatului Administrativ unde au fost prezentate cele 65 de mașini înscrise la concursul ajuns la cea de-a XI-a ediție.
 
Pasionații și curioșii au putut observa îndeaproape echipajele cu sute de cai putere la bord în timp ce au făcut ture pe circuitul organizat la kilometrul 0.
 
Spectatorii s-au putut bucura și de o prezentare de modă a designer-ilor arădeni Ozsvar Dorotheea și Paul Micșa, precum și un concert al trupei ACE of DC (AC/DC tribute band).
 
Circulația rutieră a fost restricționată în zona centrală, aici puteți vedea care va fi orarul în care nu veți putea circula pe tronsonul închis astăzi și mâine, precum și orarul și tronsonul pe care va fi oprită circulația tramvaielor.
 
Programul evenimentelor poate fi consultat aici.

***


Una din cele mai bine organizate și populare competiții internaționale din lumea sporturilor cu motor, Raliul Aradului este un eveniment așteptat de toți piloții de raliu din țară și nu numai.

Organizat sub egida Federației Române de Automobilism Sportiv (FRAS) și avându-l ca promotor pe campionul național la raliuri Mihai Leu, Raliul Aradului este o poveste ce se desfășoară în fiecare an de mai bine de un deceniu, aducându-i în fața publicului pe unii dintre cei mai apreciați piloți din România dar și din Europa.

Fiind un eveniment cu tradiție, această etapa va conta în "European Rally Trophy", competiție ce se desfășoară sub tutela Federației Internaționale de Automobilism (FIA).
 
Pe lângă motoare cu sute de cai putere, Raliul Aradului reprezintă în primul rând o familie extinsă pe întregul continent care promite ca în fiecare an să însuflețească străzile municipiului Arad și mai ales împrejurimile acestuia.