Un autoturism căutat în Marea Britanie a fost prins la Vama Nădlac II

Data publicare: Joi, 23 Mai, 2019 Total: 1089 accesari

Un autoturism căutat în Marea Britanie a fost prins la Vama Nădlac II

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere al Frontierei Nădlac II - Csanadpalota  au descoperit un autoturism marca Mercedes în valoare de 50.000 de lei, care era căutat de autorităţile din Marea Britanie.


În data de 22.05.2019, în jurul orei 20.00, la Punctul de Trecere al Frontierei Nădlac II – Csanadpalota s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră cetăţeanul român B.D., în vârstă de 34 de ani, la volanul unui autoturism marca Mercedes, înmatriculat în Marea Britanie.


La controlul de frontieră, şoferul a prezentat pentru mijlocul de transport un certificat de înmatriculare, iar în urma verificărilor în bazele de date, poliţiştii de frontieră au constatat că acesta figurează ca “bun căutat pentru confiscare“, alertă introdusă de autorităţile din Marea Britanie.


Bărbatul a declarat că a cumpărat autoturismul din Belgia, de la un cetățean belgian și nu ştia că mijlocul de transport se află în atenția autorităților.   


În cauză, autoturismul în valoare de 50.000 de lei a fost indisponibilizat la sediul S.T.P.F Arad, iar poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale care se impun.