Restricții de circulație în municipiu cu ocazia evenimentului ,,Raliul Aradului 2019”

Data publicare: Joi, 23 Mai, 2019 Total: 2174 accesari

Restricții de circulație în municipiu cu ocazia evenimentului ,,Raliul Aradului 2019”

În perioada  23-25.05.2019,  peste 30 de  jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Arad,  vor asigura zilnic măsurile de ordine și siguranță publică, la competiția sportivă ,,Raliul Aradului 2019”, în zona probelor speciale Chesînț-Neudorf, Frumușeni, Șiștarovăț, Conop-Nadăș-Bîrzava, și la proba Superspeciala din centrul municipiului Arad.


Astfel, dorim să informăm cetățenii că pe toată perioada de desfășurare a competiției sportive vor exista restricții de circulație în municipiul Arad. De asemenea, apelăm la buna înțelegere a cetățenilor pentru eventualele dificultăți create de restricțiile de circulație.

Joi, 23 mai.

 

           Vineri , 24 mai.

 

           Sâmbătă, 25 mai.


Pentru a preveni apariția de situații ce pot duce la tulburarea ordinii publice, jandarmii recomandă persoanelor participante la aceste manifestări, să respecte indicațiile organizatorului și a  echipajelor aflate în zonă. Având în vedere specificul acestei competiții sportive și gradul ridicat de pericol, recomandăm spectatorilor aflați în apropierea traseelor de concurs, să se dispună în zone de siguranță, pentru a nu își pune în pericol viața sau integritatea corporală.