Grădinariu, despre obiectivele UTA-ei în viitorul sezon: „O clasare mult mai bună”

Data publicare: Joi, 23 Mai, 2019 Total: 774 accesari

Grădinariu, despre obiectivele UTA-ei în viitorul sezon: „O clasare mult mai bună”

După ce Alexandru Meszar a deschis evenimentul de ieri seară cu un rezumat al actualului sezon, directorul general al clubului, Codru Grădinariu, a luat cuvântul și a exprimat ce își va propune echipa în următorul an competițional.


„Toate acțiunile noastre sunt posibile doar pentru că în spatele acestui brand , pe care avem imensa responsabilitate de a-l gestiona, există consolidată și reconfirmată deja, susținerea acestui oraș, din care fac parte administrația locală, mediul privat și suporterii.


Suporterii au susținut echipa necondiționat, aproape indiferent de sincopele din prestația acesteia.


Administrația locală are un rol determinant  în susținerea financiară a clubului, fără acest vector de constanță neputând fi aici în acest moment.


Mediul privat, reprezentat aici de mai multe persoane, este cel așteptat în continuare pentru a se implica în dezvoltarea acestui proiect, pentru că, fără această susținere pe termen mediu si lung, unei entități sportive, mai ales de dimensiunea clubului nostru, îi va fi foarte dificil să performeze.


Și pentru că vorbim de stabilitate și dezvoltare, anul competițional 2019-2020 este unul în care clubul își propune ca obiective, step by step:


1. O clasare mult mai bună decât în campionatul precedent


2. Crearea condițiilor pentru ca tinerii jucători legitimați în cadrul clubului să promoveze și să debuteze în fotbalul mare. Acum, clubul are aproximativ 280  jucători legitimați, niciun copil nu plătește taxa lunară.


În acest sens, trebuie să vă reamintesc că în acest an îi avem la loturile naționale pe Vulturar Cătălin la U15, pe Miculescu David, Isac Damian, Hrezdac Denis, Gavrilă Ionuț și Oroian Alexandru la U18.


3. Continuarea construcției acestui club prin formarea unui grup puternic (în vestiar) și prin formarea unui club puternic, condiția sine-qua-non, perenității acestui proiect. ”
a declarat Grădinariu.