Falcă, aproape de preşedintele Iohannis în campania pentru referendum!

Data publicare: Marti, 21 Mai, 2019 Total: 1099 accesari

Falcă, aproape de preşedintele Iohannis în campania pentru referendum!

Primarul Aradului, Gheorghe Falcă, este una dintre persoanele apropiate preşedintelui Klaus Iohannis, în demersul acestuia pentru validarea referendumului din 26 mai. Preşedintele Klaus Iohannis a convocat un referendum care va avea loc duminică, în acelaşi timp cu alegerile parlamentare. Miza este stoparea atacurilor repetate ale PSD, ale Guvernului şi majorităţii parlamentare la adresa justiţiei. Românii sunt chemaţi să spună DA pentru împiedicarea modificării legislaţiei penale prin ordonanţe de urgenţă şi stoparea demersurilor prin care politicienii corupţi scapă de procese şi răspunderea penală.



Preşedintele Iohannis se află în plină campanie pentru sensibilizarea opiniei publice şi participarea la referendum iar PNL este partidul care oferă sprijin puternic pentru demersurile preşedintelui. Unul dintre liderii liberali foarte apropiaţi de Klaus Iohannis este primarul Aradului, Gheorghe Falcă. Discursurile acestuia la mitingurile pentru apărarea justiţiei au fost foarte apreciate, primarul Aradului este invitat cu fiecare ocazie să se adreseze participanţilor. Într-un moment emoţionant, la Bucureşti, primarul Falcă a dezvăluit că a trecut prin momente dificile şi o operaţie de 11 ore, dar a ţinut să fie prezent în această campanie care trebuie să dea un curs european României.



Primarul Gheorghe Falcă a fost un apropiat al lui Klaus Iohannis şi în 2014, cu un rol important în campania electorală de succes pentru alegerile prezidenţiale.