Bulj părăsește din nou ICIM-ul: tehnicianul sârb va antrena în China

Data publicare: Marti, 21 Mai, 2019 Total: 651 accesari

Bulj părăsește din nou ICIM-ul: tehnicianul sârb va antrena în China

FCC ICIM Arad a anunțat despărțirea oficială de tehnicianul sârb Bogdan Bulj. A fost al doilea mandat al lui Bulj la cârma echipei arădene, după cel din sezonul 2017-18, când a încheiat pe poziția a șaptea. În acest sezon, tehnicianul a preluat frâiele echipei de la conaționalul său Miljan Medvedj și a reușit să obțină un loc 3 nesperat pentru „galben-albastre” după seria nefastă de la începutul Grupei Roșii. În sezonul viitor, Bulj va prelua o echipă din prima ligă a Chinei.

 

„Prima dată când am venit aici v-am spus că toată lumea vorbea despre revenirea Aradului între primele patru locuri. A doua oară când am venit la Arad am și realizat acest lucru, sunt fericit pentru jucătoare și pentru club. Mult noroc tuturor în viitor” a declarat Bogdan Bulj pentru baschetarad.ro.

 

Tot site-ul oficial al echipei arădene anunță că pregătirile au început deja pentru viitoarea stagiune, atât din punct de vedere al lotului, cât și al băncii tehnice, unde conducerea „galben-albastrelor” are câteva nume în vizor.