Primul gol pentru Oroian în Liga a II-a, dar arădenii se întorc fără punct de la Pitești: FC Argeș - UTA 2-1

Data publicare: Luni, 20 Mai, 2019 Total: 600 accesari

Primul gol pentru Oroian în Liga a II-a, dar arădenii se întorc fără punct de la Pitești: FC Argeș - UTA 2-1

UTA a pierdut în penultima deplasare a sezonului, 1-2 pe terenul lui FC Argeș, după un meci dominat de gazde.

 

După un început cu ocazii de ambele părţi, elevii lui Augustin Eduard au deschis scorul în minutul 26, când Buhăescu a pus latul la o centrare a lui Florescu. Până la pauză, tot argeșenii au fost mai periculoși, dar Orlic a respins de fiecare dată și repriza s-a încheiat cu scorul de 1-0.

 

Și după reluarea jocului, tot echipa piteșteană a avut inițiativa, dar ratările și intervențiile lui Orlic au păstrat diferența de un singur gol. Asta până în minutul 77, când Enceanu a ratat o ocazie enormă, dar a obținut un corner. Balonul a fost centrat în careu, iar Vișa a reluat în plasă pentru 2-0.

 

UTA a marcat golul de onoare la ultima fază, în minutul 90+2, prin Oroian: juniorul de 18 ani a urmărit balonul după ce Costin a lovit bara și a înscris din 7 metri, aceasta fiind prima sa reușită în Liga a II-a.

 

În urma celorlalte rezultate din această etapă, UTA a căzut o poziție și se află pe locul 9 în clasament, în timp ce FC Argeș rămâne pe locul 6. Duminică, 26 mai, de la ora 14:00, „roș-albii” joacă ultimul meci pe teren propriu din acest sezon, în compania celor de la Petrolul Ploiești, echipă implicată în lupta la promovare.

 

Formații:

 

FC Argeș: Popescu – Buleică, Turda, Vișa, Stan – A. Popa (73 Enceanu), Panait, Năstăsie (83 R. Costin), Florescu – Barbu, Buhăescu (63 Nilă). Rezerve neutilizate: Grecu – Hreniuc, Oancea, Gheorghe.


UTA
: Orlic – Iuga (46 Oroian), El Hasni, Șeroni, Gavrilă – Hrezdac (61 Matei), Neagu – C. Costin, Melinte, Ciucur – C. Rus (73 D. Popa). Rezerve neutilizate: Zamfir – Isac, Copaci, Ivan.


Arbitri
: Claudiu Marcu – Florin Iacob, Erchian Ionus (toți din Constanța). Rezervă: Marius Spânu (București).

Observatori: Ștefan Donciu (Sf. Gheorghe), Andrei Ioniță (București).