Zi importantă pentru Liviu Dragnea: Ar putea afla verdictul în dosarul angajărilor fictive

Data publicare: Luni, 20 Mai, 2019 Total: 835 accesari

Zi importantă pentru Liviu Dragnea: Ar putea afla verdictul în dosarul angajărilor fictive
Zi importantă pentru Liviu Dragnea. Luni ar putea fi ziua verdictului în dosarul angajărilor fictive de la Protecția Copilului din Teleorman, în care procurorii au cerut 7 ani şi jumătate de închisoare pentru Liviu Dragnea. Tot luni sunt așteptate vești decisive și de la Curtea Constituțională, care trebuie să se pronunțe asupra legalității completurilor de 3 judecători. Pronunțarea judecătorilor constituționali a fost amânată de trei ori până acum.

Următorul termen în dosarul angajărilor fictive de la Direcția Generală pentru Protecția Copilului Teleorman a fost stabilit pentru luni, 20 mai, după ce instanța supremă a respins cererea DNA de devansare a termenului.


Completul de 5 judecători de la instanța supremă le-a cerut avocaților din dosarul în care Liviu Dragnea a fost condamnat în primă instanță la 3 ani și 6 luni de detenție să vină pregătiți să pună concluzii, pentru a rămâne în pronunțare. Dacă se ajunge în acest punct, instanța poate să se pronunțe sau poate dispune amânarea pronunțării, conform digi24.ro.