Președintele României și PNL, mână în mână pentru 26 mai. Iohannis: „PNL are cea mai tare echipă, cu cei mai buni candidați!”

Data publicare: Duminica, 19 Mai, 2019 Total: 1074 accesari

Președintele României și PNL, mână în mână pentru 26 mai. Iohannis: „PNL are cea mai tare echipă, cu cei mai buni candidați!”

Peste 50.000 de oameni au strigat, sâmbătă, din Piața Victoriei “România, trezește-te!” și “PSD, ciuma roșie” într-un miting organizat de PNL, la care a fost invitat și președintele României, Klaus Iohannis.

 

Partidul Naţional Liberal şi-a prezentat şi la Bucureşti, la un miting unde au fost prezenţi peste 50.000 de oameni, candidaţii la alegerile europarlamentare din 26 mai. Printre cei care au luat cuvântul a fost şi primarul Aradului, Gheorghe Falcă care ocupă poziţia a 8-a pe lista liberalilor şi care este un loc eligibil conform sondajelor care circulă.



 

La miting şi-a făcut apariţia şi preşedintele Klaus Iohannis, care a declarat, în urlalele participanților, că apreciază întreaga echipă PNL. “Cea mai tare echipă, cu cei mai buni candidați. Și știți ce? Sunt convins că ei vor câștiga alegerile de pe 26 mai, împreună cu voi. (...)Ca să fim bine reprezentați în Europa, avem nevoie de această echipă puternică care va câștiga alegerile europarlamentare”.