Jandarmii i-au luat cu duba pe toți protestatarii care manifestau la Topoloveni în timpul unei vizite electorale a lui Liviu Dragnea

Data publicare: Vineri, 17 Mai, 2019 Total: 2040 accesari

Jandarmii i-au luat cu duba pe toți protestatarii care manifestau la Topoloveni în timpul unei vizite electorale a lui Liviu Dragnea

Protestatarii care manifestau la Topoloveni împotriva PSD, în timpul unei vizite a lui Liviu Dragnea în localitate, au fost cu toții ridicați de jandarmi, băgați în dube și duși la poliție, anunță publicația locală știridepitești.ro.

 

Nu mai puțin de zece protestatari au fost ridicați de jandarmi pentru simplul motiv că manifestau pașnic împotriva lui Liviu Dragnea.


Oamenii au fost luați pe sus în momentul în care au afișat un banner pe care scria ”Țara n-a votat hoția!!! Voi nu sunteți România!”.


Potrivit Știrideargeș.ro, după ce i-au ridicat pentru ca aveau 2 bannere, protestarii au fost duși de Jandarmi la sediul Poliției Topoloveni. Un polițist a declarat: „Noi nu le facem nimic, doar ii găzduim. Vorbiți cu jandarmii”.


Jurnaliștii locali mai scriu că prostestarii vor fi ținuți la poliție până se termină vizita președintelui PSD, Liviu Dragnea. Unul dintre protestatari, o doamna, a declarat: ”Ne-au verificat prin Interpol, ne țin până pleacă Dragnea”.

Printre cei ridicați de jandarmi se numără și un corespondent al Rezistența TV. El i-a întrebat pe jandarmi de ce pun mâna pe el, iar unul dintre acetștia i-a răspuns: ”De-al dracu”.


”Domnule locotenent colonel, faceți un abuz”, i-a mai spus corespondentul Rezistența TV unui jandarm. ”Așa s-a primit ordin”, i-a replicat acesta, după care l-a urcat forțat în dubă, bruscându-l.

Sursa