Un bărbat din Șiria a murit ars de VIU !

Data publicare: Joi, 16 Mai, 2019 Total: 2004 accesari

Un bărbat din Șiria a murit ars de VIU ! Tragedie la Șiria joi dimineața. O casă a fost cuprinsă de flăcări joi dimineața, în jurul orei 03:00, iar un bărbat a ars de viu.

O casă din Șiria a fost cuprinsă de flăcări în noaptea de miercuri spre joi, însă din păcate vecinii au observat târziu flăcările, iar casa ardea generalizat când au ajuns pompierii la fața locului. Din nefericire, pompierii au găsit în casă un bărbat de aproximativ 50 de ani, care a ars de viu. Din informațiile primite de la purtătorul de cuvânt al ISU Arad, maiorul Pleșca George, se pare că focul ar fi izbucnit în urma unui scurt circuit. 

Incendiul a fost stins după aproximativ o oră.

”În această dumineață în jurul orelor 03:00, Detașamentul de Pompieri Arad s-a deplasat cu două autospeciale de stingere, 1 ofițer și 12 subofițeri cu sprijinul SVSU Șiria cu 2 autospeciale pentru stingerea unui incendiu ce se manifesta la o locuință. În momentul sosirii forțelor de intervenție, incendiul se manifesta generalizat la întraga casă, compusă din două camere, favorizat de faptul că a fost vazut târziu de către vecini. După aproximativ o oră de intervenție, acesta a fost limitat, din păcate in interior fiind găsită o victimă, bărbat, aprox 50 de ani, decedat. Incendiul a fost stins după două ore. Cauza probabilă, scurt circuit, întreg tabloul electric era asigurat cu sârmă” a precizat maiorul Pleșca George, ISU Arad. 


FOTO: ISU ARAD