Două zile de restricţii de circulaţie în timpul Zilelor Administraţiei Arădene

Data publicare: Miercuri, 15 Mai, 2019 Total: 1264 accesari

Două zile de restricţii de circulaţie în timpul Zilelor Administraţiei Arădene

Pe durata evenimentului ”ZILELE ADMINISTRAȚIEI ARĂDENE” traficul rutier va fi restricţionat în data de 16.05.2019, între orele 11:00-20:00 și în data de 17.05.2019, între orele 10:00-20:00, pe următorul traseu:



- pe str. Horia circulația va fi deviată de la intersecția cu str. Ghe. Popa de Teiuș spre P-ța. Mihai Viteazu, str. O. Goga și str .Mărășești, de către un agent al Poliției Rutiere.


- la intersecția străzii Horia cu B-dul. Revoluției este necesară prezența unor agenți ai Poliției Rutiere pentru a opri accesul riveranilor pe B-dul. Revoluției.


- circulația rutieră pe str. Episcopiei, va fi deviată în direcția străzii Salacz Gyula, spre str. O. Goga, de către un agent al poliției rutiere.

 
- la intersecția str. Episcopiei cu str. Horia, obligatoriu la stânga spre str. Gh. Popa de Teiuș și este necesară prezența unor agenți ai Poliției Rutiere.


- la intersecția str.1 Decembrie 1918 cu B-dul. Decebal propunem prezența unui agent al Poliției Locale și montarea unor balize.


- la ieșirea din parcarea hotelului ,,Continental Forum” se impune prezența unei agent al Poliției Locale astfel ca intrarea și ieșirea din parcare să se facă din B-dul Decebal .


- la intersecția străzii 1 Decembrie 1918 cu B-dul Revoluției propunem prezența unui agent al  Poliției Locale.


- pe str. N. Grigorescu, la intersecția cu B-dul. Revoluției, vor fi montate balize pentru devierea circulației pe B-dul. Revoluției, devierea va fi realizată de un agent al Poliției Locale.


- intersecția B-dul Revoluției cu str. Crișan va fi dirijată de un agent al Poliției Rutiere pentru a devia circulația pe str. Crișan.


- în zona Teatrului Clasic ,,Ioan Slavici’’, pe B-dul. Revoluției la intersecția cu str. Mihai Eminescu se impune prezența unor agenți ai Poliției Rutiere care să devieze circulația pe B-dul. Revoluției, sensul spre P-ța A. Iancu.


- la intersecția B-dul. Decebal cu str. Unirii se impune montarea unor balize și prezența unui agent al Poliției Locale pentru a bloca accesul pe acest tronson.


- la intersecția B-dul. Decebal cu str. Aviator Georgescu se impune montarea unor balize si prezența unui agent al Poliției Locale pentru a bloca accesul pe acest tronson.


- la coborȃrea de pe Podul Decebal este necesară devierea circulației la dreapta pe B-dul. General Dragalina .


- la intersecția străzii N. Bălcescu cu B-dul. Revoluției se impune montarea unor balize si prezența unui agent al Poliției Locale pentru a devia circulația pe str. N. Bălcescu.