Un arădean a fost blocat în trafic chiar de un polițist de la rutieră, aflat în timpul liber

Data publicare: Miercuri, 15 Mai, 2019 Total: 1202 accesari

Un arădean a fost blocat în trafic chiar de un polițist de la rutieră, aflat în timpul liber Un arădean a postat marți seara (14 mai a.c., n.r) pe o rețea de socializare o întâmplare, care spunem noi, este de genul ”legea junglei”. AFLĂ despre ce este vorba

Arădeanul pe nume Florin F. se afla miercuri seara la volanul autoturismului personal,pe o stradă din zona Micalaca. La un moment dat, arădeanul spune că a fost blocat de un alt șofer, cu numere de AR. Se pare că în acel moment s-a iscat o ceartă între cei doi șoferi, iar cel care l-a blocat pe Florin ar fi pus mâna pe telefon și și-a sunat....colegul (polițist n.r.). De aici a pornit o adevărată ”nebunie” în de-ale ”pilelor”. Iată povestea lui Florin F. din Arad :

”În această seară 14.05.2019 proprietarul autoturismului AR-23 MLV agent de politie rutieră la IPJ Arad mi-a blocat accesul pe strada Vaslui cartier Micalaca ora 20:25. Mi-a zis să merg eu cu spatele aprox 20 m să treacă el .... . I-am zis că acest lucru nu se va întâmpla, moment în care a sunat un coleg de la rutieră care era de servici, acesta deplasându-se singur cu autoturismul WV MAI 40768 nefiind însotit de coleg . S-a prezentat, mi-a cerut actele și am așteptat circa 20 min asteptând o încadrare. A tot cautat pe legi și niciuna nu se potrivea (...)
Precizez faptul că apelul nu a fost făcut prin 112 ” a scris arădeanul pe contul său de socializare. 

Ca urmare, reprezentanții IPJ Arad au precizat următoarele : ” Șeful Inspectoratului a dispus efectuarea de verificări cu privire la cele apărute aseară (marți n.r.) pe rețeaua de socializare Facebook,urmând a fi luate măsurile legale care se impun” .