Hoțul care a furat un portofel din incinta unei firme de pe Pădurii a fost prins de polițiștii arădeni

Data publicare: Miercuri, 15 Mai, 2019 Total: 868 accesari

Hoțul care a furat un portofel din incinta unei firme de pe Pădurii a fost prins de polițiștii arădeni

În urmă cu o lună jumate, doi tineri din Arad au furat în doar câteva secunde un portofel cu bani, din incinta unei firme ce-și are sediul pe strada Pădurii, din municipiul Arad. Hoțul a fost prins de polițiști

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale, au dat dovadă și de această dată de mult profesionalism și l-au prins pe hoțul care a furat un portofel dintr-o firmă din Arad. Hoțul are doar 15 ani și este din Arad. El a furat pe data de 1 aprilie a.c.,un portofel în care se aflau 2.000 de lei și acte, de pe biroul al unei firme cu sediul pe strada Pădurii, din Arad. De asemenea, polițiștii au prins și un tânăr de 24 de ani din Arad, care este bănuit de distrugerea fațadei unui imobil.

”Polițiștii au identificat un tânăr de 15 ani, din Arad, care la data de 1 aprilie a.c., ar fi sustras un portofel, cu 2.000 de lei și documente de identitate, din incinta unei societăți comerciale de pe strada Pădurii. De asemenea, a fost identificat un tânăr de 24 de ani, din Arad, bănuit că ar fi distrus fațada unui imobil, de pe strada Ioan Păun-Pincio, la data de 1 martie a.c. ” au precizat reprezentanții IPJ Arad.

Pe numele celor doi tineri au fost întocmite dosare de cercetare penală.