Un bărbat din Șagu a distrus poarta și a intrat cu forța peste soacra lui. Altul, din Peregu Mare a intrat peste fosta soție

Data publicare: Miercuri, 15 Mai, 2019 Total: 1333 accesari

Un bărbat din Șagu a distrus poarta și a intrat cu forța peste soacra lui. Altul, din Peregu Mare a intrat peste fosta soție

Doi bărbați, unul din Peregul Mare, iar celălalt din Șagu au încălcat ordinul de protecție provizoriu pe care l-au primit de la polițiști. Deși nu aveau voie să se apropie de fostele soții, cei doi au intrat în casele în care au locuit.

Polițiștii Postului de Poliție Peregu Mare au fost anunțați marți 14 mai, de către o femeie că soțul ei, un bărbat de 33 de ani, din Peregul Mare, a intrat peste ea în casă, încălcând, astfel, ordinul de protecție provizoriu emis de polițiști la data de 10 mai a.c.

De asemenea, polițiștii Postului de Poliție Șagu cercetează un alt bărbat, în vârstă de 37 de ani, din aceeași localitate, care, după ce a distrus poarta a intrat cu forța în curte, peste voia fostei soacre și pe care ar fi amenințat-o cu acte de violență. Și acesta a încălcat ordinul de protecție provizoriu, care a fost emis de polițiști la data de 13 mai a.c., și prin care avea interdicția de a se apropia la mai puțin de 50 metri de fosta lui soție. 

Bărbații sunt cercetați pentru săvârșirea infracțiunii de încălcarea ordinului de protecție. 

foto: arhivă