Pe Surse: Dăncilă a dat de pământ cu Fifor după vizita la Arad!

Data publicare: Marti, 14 Mai, 2019 Total: 6473 accesari

Pe Surse: Dăncilă a dat de pământ cu Fifor după vizita la Arad!

Premierul Dăncilă a fost foc şi pară după vizita la Arad, care i-a adus doar prejudicii de imagine, iar ţinta reproşurilor ar fi fost senatorul PSD Mihai Fifor. Se pare ca acesta a fost cel care a cerut vizita la Arad şi a făcut un program defectuos. Premierul a fost nemulţumit de agenda vizitei, lipsită de conţinut. Viorica Dăncilă nu a vizitat obiective importante, care să o pună vaforabil în lumină. Însoţită de un număr mare de miniştri, ministrul finanțelor, Eugen Teodorovici, ministrul sănătății, Sorina Pintea, ministrul pentru mediul de afaceri, comerţ şi antreprenoriat, Radu Ștefan Oprea, ministrul culturii, Daniel Breaz și ministru Agriculturii, Petre Daea, premierul Dăncilă a avut puţine întâlniri relevante cu instituţii şi beneficiarii programelor guvernamentale.

Comunicatul de presă oficial nu menţionează oprirea la Prefectura Arad, unde Viorica Dăncilă a intrat pe contrasens şi a fost huiduită copios. Dăncilă a fost nemulţumită pentru că a venit la Arad cu forţe importante, programul vizitei a fost conceput modest şi tot ce a apărut relevant pe ştirile naţionale a fost legat de acţiunile de protest împotriva sa.

Informaţia despre “urecherea” lui Fifor a apărut după ce unul dintre miniştrii cabinetului Dăncilă (Vasile Daniel Suciu, de la ministerul dezvoltării) a povestit episodul, în gura mare, pe o cursă aeriană în ţară. Vociferările – şi tonul destul de vesel şi de satisfăcut – au ajuns la urechile altor pasageri care le-au transmis mai departe. Episodul nu este surprinzător, senatorul Fifor este, în ciuda aparenţelor, un tip veninos şi conflictual care a lăsat o impresie proastă şi numeroşi adversari pe unde a trecut.


La vizita recentă la Arad, fostul lider PSD şi premier Victor Ponta a povestit că a fost nevoit să îl trimită pe Fifor la Arad, pentru că nu îl mai vroia la Craiova Olguţa Vasilescu.