Progresul Pecica și-a asigurat titlul în Liga IV! Elevii lui Dan Stupar vor reprezenta județul Arad la barajul pentru Liga a III-a

Data publicare: Luni, 13 Mai, 2019 Total: 1116 accesari

Progresul Pecica și-a asigurat titlul în Liga IV! Elevii lui Dan Stupar vor reprezenta județul Arad la barajul pentru Liga a III-a

După victoria cu 5-0 împotriva lui CS Ineu în etapa a 27-a a sezonului de Liga a IV-a, Progresul Pecica și-a asigurat titlul de campioană în primul eșalon județean. În acest moment, distanța între Pecica și a doua clasată, Unirea Sântana, e de 14 puncte, cu doar 9 puncte rămase în joc până la finalul campionatului.

 

Fl. Rusu (75 Iosub) – Iova, Țugulescu, Wild, Aldan (70 Edu) – Drîglă (25 Puie), R. Moraru (54 Păcurar), S. Popa, Copil – Arsene, Huțanu au fost jucătorii folosiți de Dan Stupar în victoria de sâmbătă, golurile fiind marcate de Copil (2), Puie (2) și Arsene.

 

Campioana județului Arad va înfrunta campioana județului Hunedoara la barajul pentru accederea în eșalonul terț, adversarul cel mai probabil pentru pecicani fiind Retezatul Hațeg. Meciurile de baraj se vor disputa pe 15, respectiv 22 iunie.

 

Ultimele trei participante arădene la baraj au și promovat în eșalonul terț, mai exact Gloria Lunca Teuz Cermei, Șoimii Lipova și Crișul Chișineu Criș.

 

FOTO: Sorin Dan Cârstea