Cenușăreasa a făcut senzație la Cinematograful din Grădiște. Sala a fost arhiplină

Data publicare: Sambata, 11 Mai, 2019 Total: 981 accesari

Cenușăreasa a făcut senzație la Cinematograful din Grădiște. Sala a fost arhiplină Dimineața zilei de sâmbătă 11 mai a fost plină de veselie și bunăvoie, la Cinematograful din Grădiște, care a fost ”gazda” piesei de teatru de păpuși ”Cenușăreasa”. Sala s-a dovedit a fi neîncăpătoare , copiii venind la spectacol într-un număr foarte mare. 

Bucuria copiilor este cea mai de preț atât pentru părinți cât și pentru organizatorii acestui spectacol care s-a dovedit a fi și de această dată extraordinar, plin de veselie, atmosferă de basm, care ne amintește cât de important este să fim buni. Pe tot parcursul spectacolului se auzeau ropote de aplauze, chicote de bucurie, drept pentru care, la finalul spectacolului de teatru de păpuși, copiii au avut ocazia să facă poze cu personajele din poveste. 

Momentele petrecute alături de copii sunt cele mai importante pentru părinți, dar mai ales pentru copilașii care se bucură de această frumoasă perioadă din viață, copilăria, de care cu toții, cu multă nostalgie ne amintim mereu.

Ne inclinăm în fața organizatorilor care reușesc să aducă publicului arădean astfel de spectacole,educative,distractive, care, pe parcurs se pare că vor fi tot mai dese.