GRAV accident rutier lângă Domeniul Lupaș. O persoană este încarcerată

Data publicare: Sambata, 11 Mai, 2019 Total: 2281 accesari

GRAV accident rutier lângă Domeniul Lupaș. O persoană este încarcerată În după-amiaza zilei de sâmbătă 11 mai, în jurul orei 13:40, un grav accident rutier a avut loc pe DN 79, drumul ce.leagă Aradul de Oradea, chiar lângă domeniul Lupaș. O persoană a rămas încarcerată 

Din informațiile primite la această oră (13:55 n.r.) drumul este blocat pe ambele sensuri pe DN 79, în urma unui grav accident rutier care a avut loc în apropiere de domeniul Lupaș. În accident au fost implicate 2 autoturisme, iar 4 persoane au fost rănite, dintre care una a rămas încarcerată. 


Se pare că unul dintre șoferi a pierdut controlul volanului și a intrat în coliziune cu un alt autoturism, unul dintre acestea ajungând într-un pom de la marginea drumului. 

La fața locului s-au deplasat de urgență reprezentanții Detașamentului de Pompieri Arad, precum și mai multe echipaje de poliție, din cadrul Biroului Rutier Arad, care au ajuns în cateva minute, la locul accidentului. 

" Se deplasează de la Detașamentul de Pompieri Arad 1 ASAS, 1 autospecială pentru descarcerare mică și 2 ambulanțe SMURD (AR TIM și Curtici" a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Arad Călin Domșa. 


 

FOTO ISU ARAD