Fifor atacă arădenii care au huduit-o pe Dăncilă!

Data publicare: Sambata, 11 Mai, 2019 Total: 3200 accesari

Fifor atacă arădenii care au huduit-o pe Dăncilă!

Şoc şi groază la PSD, care nu a mai ştiut cum să o ascundă pe Viorica Dăncilă de sutele de arădeni care o contestau. Problema vizitei primului ministru al PSD nu a fost doar contestarea, ci mai ales faptul că se soldează cu zero rezultate. Disperat, senatorul Mihai Fifor a devenit agresiv şi a atacat Aradul şi arădenii.


Mai întâi, a atacat „aplaudacii PNL plătiţi din bani publici”, încercând să minimalizeze revolta arădenilor faţă de guvernarea PSD în general şi faţă de vizita primului ministru la Arad. De fapt, în stradă au fost foarte mulţi oameni, mulţi dintre ei fără implicare politică, dar cu atitudine civică. Apoi, senatorul oltean aterizat la Arad a distribuit unul dintre mesajele Viorică Dăncilă care în fond jigneşte arădenii. „Nu ne sperie nici ţipetele, nici jignirile, pentru că progresul într-un judeţ nu se face nici cu jigniri, nici cu ţipete. Într-un judeţ, dacă vrei să faci lucruri bune, vii cu proiecte, cu obiective şi le pui în practică. Eu vedeam aici un pol al civilizaţiei” este mesajul Vioricăi Dăncilă, distribuit de Fifor.


Primul ministru contestă de fapt gradul de civilizaţie al Aradului, iar Fifor aplaudă şi distribuie! Şi dă lecţii Aradului, despre cum trebuie să se dezvolte, despre proiecte, când domnia sa provine din Teleorman, unul dintre judeţele cele mai slab dezvoltate din România! Singura resursă a Teleormanului este... votul pro-PSD, care a permis confiscarea unor instituţii a statului, deturnarea banilor din judeţe ca Aradul spre judeţul lui Dragnea. Toate aceste atacuri la adresa Aradului, aroganţa unui prim-ministru care vine la Arad să jignească şi să dea false lecţii, sunt pentru senatorul Fifor cuvinte înţelepte la care subscrie şi le transmite mai departe!


PS: În afara atacurilor la adresa Aradului, senatorul Fifor nu a avut nimic de comunicat arădenilor. Niciun proiect pentru Arad, din nou Zero rezultate şi multă propagandă.