Obedienţă sau slugărnicie? Sefa ISJ Arad vrea sanţionarea elevilor care au protestat la Lipova împotriva lui Dăncilă

Data publicare: Sambata, 11 Mai, 2019 Total: 4423 accesari

Obedienţă sau slugărnicie? Sefa ISJ Arad vrea sanţionarea elevilor care au protestat la Lipova împotriva lui Dăncilă

Deranj mare de tot la PSD Arad, după vizita “de lucru” a celui mai “devastator” premier postdecembrist.
 

Vineri, cea mai celebră Viorică din ţară a ajuns pe plaiuri arădene, iar prima oprire, aşa ca să-ţi facă încălzirea la huiduieli, a fost la Lipova (unde au primar PSD). Ajunşi la destinaţie, adică în faţa primăriei Lipova, au fost întâmpinaţi, de acum cu tradiţionalele huiduieli, şi “gânduri bune” de câţiva zeci de protestatari, asta aşa, ca să le stea colacul şi sarea în gât.



 

Printre ei, se pare că erau şi câtiva elevi de la liceul din localitate, care au venit să-i ureze doamnei premier un călduros “bun venit”, evident în detrimentul prezenţei la cursuri. Acum fie vorba între noi, merită o chiuleală de la oră să o vezi pe cea care scoate perle pe bandă rulandă, mult mai mult decât să mergi la un birt, să bei o cafea şi să fumezi o tigară.

 

Obedienţii de serviciu, printre care şi directorul liceului din localitate, s-au ofuscat pe masură şi pe loc când şi-a văzut acolo elevii, le-a promis instant 3 absenţe nemotivate, aşa, ca să le dea o lecţie de viaţă.



 

Pentru că probabil, “ăstora mici”, chestia asta le-a dat viaţa peste cap, lucrurile nu s-au oprit aici, însuşi “regina” Inspectoratului Şcolar Judeţean Arad, reinstalata a 3-a oară în această funcţie, membru PSD, şi consilier local din partea aceluiaşi partid pe care protestatarii îl consideră o „ciumă rşie”, Anca Stoenescu,  a cerut explicaţii conducerii şcolii: “Am cerut o notă de relaţie de la directorul unităţii de învăţământ, pentru că au fost identificaţi elevi în faţa Primăriei la o acţiune ce nu avea legătură programul şcolar”.


Foto: Crop stirileprotv.ro

 

Băi, cum să ceri explicaţii unei şcoli în calitatea ta de inspector general, pentru că ai văzut niste posibili elevi care în loc să fie la cursuri au fost văzuţi în altă parte, adică să-ţi deranjeze ţie vizita şefei de partid? Pe bune?


Evident că deranjul a fost pe măsură, şi evident că, proaspăt reinstalată în funcţie, Anca Stoenescu, trebuie să confirme poziţia, iar cum la performanţele şcolare influenţă mare nu prea vedem cum poate avea, trebuie să-şi arate mâna de fier pe parte de disciplină.



Citeşte şi: BULLA ZILEI - Hopa Stoenescu, pică, pică şi iar se ridică!

 

Şi, evident că, elevii, se vor alege cu 3 absenţe nemotivate pentru orele la care au lipsit, însă alte sanţiuni legale nu pot fi luate împotriva lor. Rămâne să vedem dacă totul se rezumă la cele trei absenţe nemotivate, sau ......  



NOTĂ: Poza principală ţinem să menţionăm, că este un copz paste a pozei de profil a reginei învăţământului arădean, n-am pus noi sigla acolo.