Vineri 10 mai, Liceul Sportiv din Arad și-a ”Deschis Porțile” pentru elevi și părinți

Data publicare: Vineri, 10 Mai, 2019 Total: 6969 accesari

Vineri 10 mai, Liceul Sportiv din Arad și-a ”Deschis Porțile” pentru elevi și părinți Vineri 10 mai a.c., la Liceul cu Program Sportiv Arad a avut loc Ziua Porților Deschise , eveniment la care au fost invitați atât elevii, cât și părinții acestora, precum și persoanele interesate de oferta educațională a liceului și de specificul acestuia.

La festivitatea de deschidere am fost onorați de participarea, în calitate de reprezentant al Inspectoratului Școlar Arad, a doamnei inspector profesor CRIȘAN MOCUTA MARGARETA, care a ocupat în trecut funcția de director adjunct al liceului nostru și care a păstrat până în prezent o legătură afectivă cu  dascălii și foștii elevi ai instituției resepctive.

”Programul zilei a avut  în prim plan desfășurarea unor activități specifice atât în incinta liceului nostru, cât și la sala de sport aferentă acestuia. În acest sens, în incinta liceului elevii au fost invitați să viziteze sălile de clase, laboratoarele de informatică și Centrul de Documentare și Informare, după care s-au deplasat la sala de sport unde au asistat la demonstrații de judo și lupte, la jocuri demonstrative, care de altfel sunt specializările liceului nostru, respectiv handbal și baschet. Activitățile din cadrul acestui eveniment au fost coordonate de directorul liceului, domnul profesor MANDACHE GHEORGHE, de doamna director adjunct KUSCHAUSEN CRISTINA, care împreună cu întreg corpul profesoral depun o muncă în echipă, pentru promovarea unei educații de calitate și a sportivilor de performanță” a precizat pentru Ghidul Arădean, doamna profesor înv. primar KOCSIS MARIA MAGDALENA

Asfel de evenimente organizate în școlile arădene sunt de mare ajutor, atât pentru viitorii liceeni, cât și pentru părinții lor, care au posibilitatea de-a vedea ce anume se face la aceste școli, mai ales, că elevii sunt pregătiți pentru performanțe sportive. Liceul dispune de o sală de sport foarte modernă, curată, care le oferă elevilor tot confortul de care au nevoie. La acest eveniment au avut loc și câteva demonstrații, iar cei prezenți au putut observa cum se desfășoară o oră de sport la specializările liceului.