GROAZNIC! Accident cu 5 victime pe DN 1, în Tileagd! O persoană a decedat!

Data publicare: Vineri, 10 Mai, 2019 Total: 1331 accesari

GROAZNIC! Accident cu 5 victime pe DN 1, în Tileagd! O persoană a decedat!

Accidentul a fost sesizat în jurul orei 19.45, la ora transmiterii acestei ştiri traficul fiind complet blocat în momentul respectiv.

 

"Evenimentul rutier s-a produs pe DN 1, la intrarea dinspre Oradea în Tileagd, fiind implicate două autovehicule, respectiv un autoturism şi o autoutilitară. După finalizarea operaţiunii de salvare a victimelor, poliţiştii rutieri vor efectua cercetarea la faţa locului pentru a stabili circumstanţele producerii accidentului. În acest moment traficul rutier este blocat pe amble sensuri de mers şi dirijat de poliţiştii rutieri", a declarat pentru Bihoreanul purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor, comisarul şef Alina Dinu.

 

Un bărbat a decedat, acesta fiind găsit în stare de inconştienţă de medicii sosiţi la faţa locului. Persoana care şi-a piersut viaţa este şoferul din BMW.

 

"Victimele din autoutilitară au fost descarcerate şi predate echipajelor medicale de la faţa locului. Acestea sunt în stare gravă, cod roşu medical, cu multiple fracturi şi traumartisme. De asemenea, o femeie, tot din dubă, este în cod galben medical. Toate cele 4 victime rămase în viaţă sunt asistate medical şi duse la Unitatea de Primire a Urgenţelor de la Spitalul Judeţean, în stare de conştientă. Bărbatul din autotutrism a fost declarat decedat, colegii acţionează pentru descarcerarea lui" , a precizat, joi seara în jurul orei 20.40, purtătorul de cuvânt al ISU, Camelia Roşca.


 

 

Sursa : ebihoreanul.ro