Își revine UTA la Cluj după eșecul dureros din derby? Păcurar: „Presiunea e la ei, trebuie să jucăm fără frică”

Data publicare: Vineri, 10 Mai, 2019 Total: 790 accesari

Își revine UTA la Cluj după eșecul dureros din derby? Păcurar: „Presiunea e la ei, trebuie să jucăm fără frică”

UTA joacă duminică la Cluj, contra lui „U”, echipă implicată în lupta pentru promovarea în prima ligă. Echipa antrenată de Bogdan Lobonț se află momentan pe poziția a treia, care duce la baraj, dar are încă speranțe la promovarea directă. Având în vedere acest fapt, e clar că „șepcile roșii” nu își permit vreun pas greșit contra unei echipe utiste rănite după înfrângerea cu rivalii din Timișoara.

 

„Mergem la Cluj să jucăm, mai ales că presiunea e la ei. Dar – și așa – au un staff și un lot care are capacitatea să se bată la promovare. Trebuie să evoluăm degajat, fără frică, deoarece am observat că evoluția clujenilor pe teren propriu e mai modestă decât în deplasare. Giurgiu e cel mai important jucător, Gavra și Goga sunt adevărați golgeteri, iar de la Janos așteptăm să joace cu o ambiție în plus. Din păcate, noi avem, din nou, multe probleme de lot, pe lângă vechii accidentați apărând alții” a declarat Cristian Păcurar, secundul „roș-albilor”.

 

Echipa arădeană se confruntă din nou cu probleme de lot, având nu mai puțin de 8 absenți: Neagu (suspendat), Ivan, Miculescu, Copaci, Șeroni, Stahl, Manea și Coulibaly (accidentați). Nici Matei nu e la 100% și e puțin probabil să fie titular pe „Cluj Arena”.

 

Partida dintre Universitatea Cluj și UTA va avea loc duminică, de la ora 14:00, în direct la Digi Sport și Telekom Sport. În tur, echipa antrenată la acel moment de interimarul Mircea Cojocaru învingea cu 4-0 la Arad, prin golurile marcate de Giurgiu, Al. Coman, M. Coman și arădeanul Cristian Gavra, actualul golgheter al Ligii a II-a. La „roș-albi” era titular Norbert Janos, care a plecat de la Arad în această iarnă și a revenit la Universitatea, echipă unde mai evoluase până în 2016.