BULLA ZILEI - Hopa Stoenescu, pică, pică şi iar se ridică!

Data publicare: Joi, 09 Mai, 2019 Total: 2449 accesari

BULLA ZILEI - Hopa Stoenescu, pică, pică şi iar se ridică!

PSD continuă să se facă de râs şi să bălăcărească spornic învăţământul arădean. Cea mai mare admiratoare a senatorului Mihai Fifor continuă dizgraţiosul joc de-a hopa-Mitică, din ambiţia de a ocupa funcţia de şef suprem al învăţământului arădean. Deşia abia (re)câştigase în instanţă funcţia de inspector şef, Claudius Mladin a fost din nou demis pentru a-i face loc doamnei Stoenescu.






Celebră pentru modul în care îl adulează pe senatorul Fifor, pentru că a lăsat baltă pregătirea unor examene (Evaluarea Naţională) pentru a participa la mitingul PSD de la Bucureşti şi pentru că a colonizat inspectoratul şcolar cu pilele celor din PSD, Anca Stoenescu a revenit la botoanele ISJ Arad. Acesta este probabil buzduganul aruncat în poarta Aradului de vizita anunţată a premierului Dăncilă în oraşul nostru şi, tot probabil, una din armele cu care PSD vrea să „atace” alegerile de la finalul lunii mai.


Credem totuşi că greaţa pe care o produc aceste abuzuri depăşeşte cu mult capacitatea celor de la PSD a a inspira încredere sau, cine ştie?, teamă celor din învăţământ. În altă ordine de idei, oare cine plăteşte pentru procesele pierdute de Guvern pentru demiterile dovedite abuzive?