Hoț de portofele, prins de polițiștii arădeni

Data publicare: Joi, 09 Mai, 2019 Total: 1490 accesari

Hoț de portofele, prins de polițiștii arădeni

În urmă cu mai bine de 2 luni jumate, un bărbat a furat dintr-o poșetă, un portofel cu bani, bonuri de masă și acte și carduri bancare. Zilele acestea, polițiștii de investigații criminale l-au identificat pe bărbat, care este bănuit de furt.

Mai exact, pe data de 28 februarie a.c., bărbatul în vârstă de 68 de ani din Arad a furat  pe Bulevardul Revoluției, dintr-o poșetă un portofel. Bărbatul a fost văzut de polițiști, iar acum,acesta s-a ales cu dosar penal și sub atenția polițiștilor.

”În urma investigațiilor efectuate, a fost identificat un bărbat de 68 de ani, din Arad, care în data de 28 februarie a.c., pe Bulvardul Revoluției, ar fi sustras dintr-o poșetă un portmoneu cu documente de identitate, carduri bancare, tichete de masă și 380 de lei, fiind cauzat un prejudiciu de 650 de lei” a precizat agent șef Claudia Iuga, purtător de cuvânt al IPJ Arad.

A fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, fiind continuată documentarea activității infracționale a bărbatului.       


sursa foto: arhivă