ACCIDENT rutier la urcarea pe podul de la Gemi Center

Data publicare: Miercuri, 08 Mai, 2019 Total: 5496 accesari

ACCIDENT rutier la urcarea pe podul de la Gemi Center

În după-amiaza zilei de miercuri 8 mai, în jurul orei 16:45 a avut loc un accident rutier, chiar la urcarea pe podul ce leagă cartierul Micălaca zona 300 de cartierul Subcetate, din municipiul Arad. 

Se pare că accidentul s-a produs între două autoturisme chiar la urcarea pe podul ce leagă cartierul Micălaca zona 300 de cartierul Subcetate,  pe Bulevardul Nicolae Titulescu din municipiul Arad. Din informațiile primite două persoane au fost rănite însă ele sunt conștiente, iar la fața locului s-au deplasat de urgență un echipaj al Poliţiei Rutiere şi un echipaj de Pompieri.


Update 1: În accident au fost implicate două autoturisme, un Opel şi un BMW. Din primele cercetări la faţa locului, se pare că, conducătorul autoturismului Opel, a pierdut controlul volanului, a intrat în parapetul de pe marginea drumului, iar din spate, cel conducătorul celui de-al doilea autoturism implicat în accident, cel care conducea BMW-ul, nu a mai putut evita coliziunea, acrosându-l în plin.

 

 

 

Update 2: La fata locului echipajul de pompieri Arad pentru descarcerare a intervenit doar pentru decuplarea bornelor de la baterie, victimele cu răni ușoare erau ieșite din autoturism.