Grădinița ”Bambi” din Arad a câștigat Locul 1 la Concursul Național "Recunoștință Făuritorilor Marii Uniri”

Data publicare: Miercuri, 08 Mai, 2019 Total: 6459 accesari

Grădinița ”Bambi” din Arad a câștigat Locul 1 la Concursul Național "Recunoștință Făuritorilor Marii Uniri”

Ministerul Educației Naționale a premiat marți, 7 mai a.c., în cadrul unei ceremonii organizate la București, câștigătorii Concursului Național "Recunoștință făuritorilor Marii Uniri”, la care, Aradul a câștigat Locul 1 cu preșcolarii Grădiniței P.P. BAMBI.

Premiile și diplomele de merit au fost înmânate de ministrul Educației Naționale, Ecaterina Andronescu, și secretarul de stat în MEN, Ionel Florin Lixandru.


Concursul s-a adresat atât preșcolarilor și elevilor din învățământul preuniversitar (secțiuni: creație literară - versuri, proză, eseuri, arte vizuale și muzicalecreații media), cât și studenților (domeniul arte vizuale) din cadrul a 18 universități din țară.

Preșcolarii Grădiniței P.P. "Bambi" din Arad au câștigat Locul 1 pe țară la secțiunea Media. La ceremonie a participat și doamna director  a gradiniței P.P. Bambi, prof. ISTRATE CORINA, care a fost invitată de reprezentanții Ministerului Educației Naționale, pentru înmânarea diplomei, precum și a premiului binemeritat fiind felicitată chiar de către ministrul educației, doamna Ecaterina Andronescu.

Miercuri 8 mai a.c., la Grădinița P.P. "Bambi" a avut loc festivitatea de premiere a preșcolarilor participanți la concursul care le-a adus locul 1 pe țară, alături de îndrăgita actriță Georgiana Popan, unde au fost prezente și doamnele prof. inspector Anca Stoenescu, insp. Emilia Sorițeu și inspector Stiger Simona, precum și doamna Adelina Stoenescu din partea Muzeului din Arad.