Expo Design Vest - Cel mai mare eveniment de design interior din vestul țării are loc la Expo Arad

Data publicare: Miercuri, 08 Mai, 2019 Total: 1071 accesari

Expo Design Vest - Cel mai mare eveniment de design interior din vestul țării are loc la Expo Arad

În acest weekend peste 40 de arhitecți, designeri de interior, producători  de mobilă și accesorii, precum și distribuitori din 7 orașe ale țării se întâlnesc în cadrul primei ediții Expo Design Vest - cea mai mare expoziție de design interior din vestul țării, desfășurată la centrul expozițional Expo Arad, de vineri, 10 mai, până duminică, 12 mai.

 

Sub conceptul de Interioare Inteligente, timp de 3 zile evenimentul aduce laolaltă soluții inovative în materie de design interior, finisaje premium, mobilier și accesorii de ultimă generație, dar și prezentări de produse ecologice, sau obiecte de mobilier care dincolo de aspect, sunt proiectate să ne mențină starea de sănătate. Toate vor fi armonizate în cadrul stand-urilor de prezentare pregătite de designerii de interior.  “Evenimentul este unul nou atât pentru orașul nostru, cât și pentru partea de vest a țării, mai cu seamă prin conceptul pe care îl dezvoltă - acela de a aduce împreună arhitecți, designeri de interior, dar și producători sau distribuitori de mobilă și accesorii. Astfel, scopul a fost unul dublu - pe de-o parte de a crea un spațiu comun de discuție și schimb de idei pentru specialiștii din aceeași breaslă, dar și de a aduce publicului consumator exemple finite de proiecții de amenajare”, declară arh. Gheorghe SECULICI, președintele Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Arad.

 

Expo Design Vest este organizat de Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Arad și se bucură încă de la prima ediție de expozanți din orașele Arad, Timișoara, Oradea, Cluj-Napoca, Sibiu, Satu-Mare și Iași, dar și de parteneriate instituționale cu greutate, printre care amintim: Ordinul Arhitecților din România (filialele Arad și Timiș), Facultatea de Arhitectură și Urbanism din cadrul Universității Politehnica Timișoara, Facultatea de Design din cadrul Universității “Aurel Vlaicu” Arad, BETA- bienala timișoreană de arhitectură.

 

Deschiderea oficială a evenimentului are loc vineri, 10 mai, de la ora 11, în Pavilionul B al centrului expozițional Expo Arad, în prezența oficialităților, precum și a reprezentanților instituțiilor partenere. 

 

Programul de desfășurare Expo Design Vest este următorul:

 

Vineri, 10 mai : 11.00 - 20.00

Sâmbătă, 11 mai: 10.00 - 20.00

Duminică, 12 mai : 10.00 – 18.00

Detalii despre eveniment regăsiți pe pagina de facebook Expo Design Vest.