Suporterii UTA-ei i-au băgat pe jucători și antrenori în ședință după înfrângerea cu ASU Poli. Păcurar dă vina pe supraîncărcarea fizică

Data publicare: Marti, 07 Mai, 2019 Total: 3310 accesari

Suporterii UTA-ei i-au băgat pe jucători și antrenori în ședință după înfrângerea cu ASU Poli. Păcurar dă vina pe supraîncărcarea fizică

UTA a arătat dezastruos în derby-ul de sâmbătă contra lui ASU Politehnica, în contrast total cu suporterii, care au venit în număr mare și au făcut spectacol în tribune. După joc, galeria le-a întors spatele jucătorilor la tradiționalul salut, iar în mediul online unii chiar au acuzat jucătorii echipei „roș-albe” de non-combat.



 

Ieri, o parte a membrilor Suporter Club UTA, în frunte cu președintele Dan Proca, au venit la „Motorul” pentru a discuta cu jucătorii și staff-ul echipei arădene, dar și cu Alexandru Meszar, „părintele” proiectului care a luat viață în 2013. Acesta a afirmat din nou că ar fi dispus să plece de la echipă dacă nu mai este dorit de suporteri, dar pentru asta e nevoie să se găsească un înlocuitor potrivit.

 

Cristi Păcurar și-a asumat vina pentru eșecul cu „alb-violeții”, motivând acest lucru printr-o supraîncărcare din punct de vedere fizic în săptămâna meciului. Jucătorii, prin vocea căpitanului Ciprian Rus, au negat acuzațiile de „blat”, dar nu au avut o explicație clară pentru jocul mult sub așteptări.

 

Întâlnirea era pe punctul să degenereze când un suporter i-a amenințat pe jucători cu bătaia dacă i-ar vedea prin oraș, cu o băutură în față. Alexandru Manea a reacționat, dar conflictul a fost stins rapid.

 

Întâlnirea s-a încheiat fără o concluzie clară, dar e evident că acest eșec nu va fi uitat prea curând de galerie.


Foto: Viorel Muscă