Sezon încheiat pentru Țucudean? Atacantul arădean are în continuare probleme la inimă

Data publicare: Vineri, 03 Mai, 2019 Total: 3670 accesari

Sezon încheiat pentru Țucudean? Atacantul arădean are în continuare probleme la inimă

Acum aproximativ o lună, George Țucudean a apelat la o intervenție la inimă, mai exact o ablație cardiacă. Mai apoi, atacantul arădean a revenit pe teren și chiar a înscris golul decisiv pentru CFR Cluj în duelul cu Sepsi Sfântu Gheorghe (1-0).

 

Însă, golgheterul campionatului a simțit că îi crește pulsul în ziua meciului cu Viitorul din etapa trecută și a preferat să nu intre pe teren.

 

Acum, conform gsp.ro, atacantul are în plan încă un drum la Viena, la cardiolog, și o nouă ablație, o intervenție pentru anularea unui punct din zona inimii, cu potențial de extrasistole. Apropiați ai internaționalului român dezvăluie că George a vorbit deja la clinică și că fotbalistului îi va fi montat un holter, un aparat de monitorizare a activității inimii pentru 24 de ore.

 

„Acum e și mai rău decât a fost data trecută. Pentru că tot se mai simte tensionat și după intervenția pe care a suportat-o la Viena, George e și mai derutat, nu-i e clar ce ar mai fi de făcut ca să scape de problema asta”, explică surse din cadrul campioanei României pentru GSP.

 

Așadar, e foarte posibil ca „vârful” crescut de UTA să rateze ultimele trei partide ale CFR-ului din acest sezon, în care elevii lui Dan Petrescu vor să își asigure un nou titlu.

 

În ciuda problemelor medicale, Țucudean este în continuare golgheter în Liga I, cu 18 reușite, trei mai mult decât principalul urmăritor, Harlem Gnohere (FCSB).

 

Vă reamintim și că tatăl lui George, Marius Țucudean, fost căpitan la UTA în anii ‘90, s-a retras la doar 27 de ani din cauza unei probleme la inimă.