Înfrângere și pe teren propriu, „galben-albastrele” joacă finala mică: FCC ICIM Arad – Sepsi Sf. Gheorghe 46-83

Data publicare: Marti, 30 Aprilie, 2019 Total: 2257 accesari

Înfrângere și pe teren propriu, „galben-albastrele” joacă finala mică: FCC ICIM Arad – Sepsi Sf. Gheorghe 46-83

ICIM-ul a încheiat semifinala Ligii Naționale cu scorul de 0-3 împotriva campioanei en-titre Sepsi Sfântu Gheorghe, după 46-83 în meciul disputat în Polivalenta arădeană. Elevele lui Bogdan Bulj nu au avut, practic, nici o șansă pe parcursul celor trei partide și vor înfrunta Olimpia CSU Brașov în duelul pentru medaliile de bronz.

Scorul pe sferturi al meciului trei a fost 8-19, 15-27, 15-15, 8-22, așadar cea mai drastică înfrângere din serie. A fost eșecul cu numărul nouă pentru ICIM în fața lui Sepsi în acest sezon, după cele patru meciuri din campionat și „dubla” din Cupa României.

Așadar, pentru echipa arădeană urmează finala mică, unde va înfrunta pe Olimpia CSU Brașov, care a pierdut, tot cu 0-3, în cealaltă semifinală, împotriva celor de la CSM Satu Mare. Întâlnirea dintre ICIM și Brașov se va disputa după sistemul 2 din 3 meciuri.

„Nu cred că mai e nimic de spus după această diferență de scor. Cred că diferența de valoare a fost reflectată în scorul de pe tabelă. Este o semifinală care se termină după trei meciuri, cândva noi am fost în această ipostază, dar în viață roata se întoarce. De data aceasta merg ele în finală, sper ca pe viitor să avem și noi plăcerea asta. Începând din sezonul viitor poate vom avea și noi șanse, ne dorim să facem o echipă puternică, cu care să avem un cuvânt de spus în partea superioară a clasamentului. Urmează lupta pentru locul trei cu Brașovul, vom încerca să luăm medaliile de bronz, lucru care acum două luni părea de domeniul științifico-fantasticului.” a declarat președintele grupării arădene, Marcel Urban.

Au marcat:

ICIM: Williams 20, Lee 10, Fodor 6, Dzombeta 4, Ciotir 3, Ardelean 2, Mercea 1

Sepsi: Solopova 22, Slamova 17, Demeter 10, Topuzovic 9, Godri-Părău 9, Șipoș 7, Higgins 4, Pasic 3, Nagy 2