Principesa Maria, la Slujba de Înviere de la Catedrala Arhiepiscopală din centrul Aradului

Data publicare: Duminica, 28 Aprilie, 2019 Total: 6333 accesari

Principesa Maria, la Slujba de Înviere de la Catedrala Arhiepiscopală din centrul Aradului

IPS Timotei, arhiepiscopul Aradului, împreună cu un sobor de preoţi şi diaconi, a oficiat și în acest an slujba Învierii la Catedrala Arhiepiscopală „Sfânta Treime“.

Alteța Sa Regală Principesa Maria, cea mai mică fiică a Regelui Mihai și a Reginei Ana, a participat la Sfânta Noapte a Învierii la Catedrala Arhiepiscopală Sfânta Treime din centrul municipiului Arad. Slujba a fost oficiată de un sobor de preoți, în frunte cu Înalt Preasfinția Sa Arhiepiscopul Timotei al Aradului.


 

Alături de ASR Principesa Maria au fost mai multe oficialități publice din Arad, printre care preşedintele Consiliului Judeţean Iustin Cionca,  vicepreședintele Consiliului Județean Arad, Sergiu Bîlcea, sau viceprimarul municipiului Arad, Călin Bibarț.


  

La miezul nopţii, Înaltpreasfinţia Sa a împărţit în faţa uşilor împărăteşti Sfânta Lumină adusă de la Mormântul Domnului din Ierusalim, apoi, alături de soborul de preoţi şi diaconi, a ieşit şi au înconjurat Catedrala Arhiepiscopală.

 

„Am primit cu toţii lumina Învierii de la Mormântul Mântuitorului nostru Iisus Hristos. Este o sărbătoare generală. Pentru toată lumea creştină, cea mai importantă. Sfintele sărbători să ne aducă bucurie în suflet, fiecăruia în parte, tuturor celor dragi, dar şi apropiaţilor, celor care sunt departe, în străinătate. Hristos Cel Înviat să fie mereu cel care ne călăuzeşte spre împlinirea oricărui bine, ziditor pentru fiecare şi pentru toţi împreună. Hristos A Înviat!“, a spus IPS Timotei.