Iepurașul de la Grădinița Bambi din Arad, familia Istrate Dan, preoții Oneț Bogdan și Mureșan Teodor au împărțit cadouri unor familii nevoiașe

Data publicare: Sambata, 27 Aprilie, 2019 Total: 5084 accesari

Iepurașul de la Grădinița Bambi din Arad, familia Istrate Dan, preoții Oneț Bogdan și Mureșan Teodor au împărțit cadouri unor familii nevoiașe

Părinții copilașilor care sunt înscriși la Grădinița P.P. Bambi din Arad, cu ajutorul familiei Istrate Dan și Corina, precum și a preoților Oneț Bogdan și Mureșan Teodor au fost alături de câteva familii nevoiașe din Mândruloc și Cicir, în Vinerea Mare și le-au donat  pachete cu alimente, dulciuri, rechizite școlare și jucării. De asemenea s-au adunat și bani din donații, din care, în săptămâna de după Paști, reprezentanții Grădiniței Bambi vor cumpăra electrocasnice de care au nevoie, familiile la care au fost. 

Copilașii de la Grădinița P.P. ”Bambi” și părinții lor, împreună cu familia Istrate Dan și Corina și preoții Oneț Bogdan și Mureșan Teodor s-au transformat în "Iepurașul generos, împarte daruri bucuros" , care și este de altfel, titlul Campaniei Umanitare, ce a fost desfășurată în Grădinița Bambi din Arad.

Toate donațiile au fost distribuite, cu ajutorul familiei Istrate Dan și a preoților Oneț Bogdan din Mândruloc și Mureșan Teodor din Cicir, oameni cu suflet mare și cu deschidere spre dăruire și bunătate, unor familii din Mândruloc și Cicir, care s-au bucurat nespus de mult de această mare surpriză. 

Bucuria de a dărui și de a vedea cât de fericiți sunt cei care primesc, căci ei nu au, este greu de descris în cuvinte, o simți doar acolo în acele momente, în suflet, o simt doar cei care fac acest gest.

Un gest mic, pentru o bucurie imensă. Bucuria de pe chipul copiilor care nu au, dar primesc de la cei cu suflet mare, este o imagine pe care n-o poți uita vreodată.