Energeticianul – UTA, vineri la 11:00. Păcurar: „Valoarea lotului lor nu reflectă locul din clasament”

Data publicare: Joi, 25 Aprilie, 2019 Total: 2223 accesari

Energeticianul – UTA, vineri la 11:00. Păcurar: „Valoarea lotului lor nu reflectă locul din clasament”

În etapa cu numărul 32 a ligii secunde, UTA se deplasează la Petroșani pentru confruntarea cu Energeticianul, echipă aflată într-o acută lipsă de formă. Trupa nou-promovată nu a mai învins din noiembrie anul trecut și se află pe poziția a 15-a, prima peste linia retrogradării. Nici UTA nu trece printr-o perioadă extraordinară din punct de vedere al rezultatelor: echipa arădeană a luat doar două puncte din ultimele trei partide.

„Urmează un meci dificil la Energeticianul, echipă care și-a schimbat recent antrenorul, lucru care a dus la un șoc pozitiv. Din informațiile mele, au practicat un joc bun în prima repriză cu ACS Poli, și au scos un punct pe un teren dificil. Valoarea lotului lor nu reflectă locul din clasament și vom avea un meci greu. Nu ne plângem de absențe, avem un lot lărgit, cu juniori talentați.” a declarat antrenorul secund al UTA-ei, Cristian Păcurar, la conferința de presă de astăzi.

La întâlnirea cu jurnaliștii a fost prezent și Bodo Kanda, una dintre cele mai importante achiziții făcute de „roș-albi” în această iarnă: „Va fi un meci mai greu decât ne așteptam, din cauza absențelor pe care le avem, dar suntem UTA și mergem să câștigăm, indiferent de situație. Atât tinerii, cât și cei mai experimentați sunt jucători de calitate și cu siguranță mergem la Petroșani ca să luăm cele trei puncte.” e de părere fostul jucător al Dunării Călărași.

Echipa arădeană va avea nu mai puțin de 7 absenți pentru acest meci: Manea, Coulibaly, Stahl și Miculescu sunt accidentați, iar Melinte, Costin și Copaci sunt suspendați. De asemenea, fundașii El Hasni și Ivan sunt incerți.

Partida dintre Energeticianul și UTA se va disputa vineri, de la ora 11:00, pe stadionul „Jiul” din Petroșani și nu va fi televizată. În tur, cele două echipe încheiau la egalitate, 1-1, pe „Motorul”, după reușitele semnate de Manea, pentru arădeni, respectiv Enache pentru oaspeți.