Ai drum la Timișoara? Ai mare GRIJĂ dacă vezi asta

Data publicare: Miercuri, 24 Aprilie, 2019 Total: 18655 accesari

Ai drum la Timișoara? Ai mare GRIJĂ dacă vezi asta

Dacă ai drum spre Timișoara ai mare grijă și să nu faci și tu greșeala pe care alții ai făcut-o. VEZI despre ce este vorba

Se poate întâmpla, ca pe drumul Arad-Timișoara să vezi o mșină cu numere străine, oprită la marginea drumului, iar lângă ea, un om, care pare ”disperat” și te roagă să oprești. Majoritatea spun că au rămas fără combustibil şi oferă, în schimbul unei sume de bani, bijuterii despre care susţin că ar fi din aur.Aceste persoane, vor să vândă obiecte fără valoare, iar mulţi oameni, care opresc, își dau seama prea târziu, că au fost înşelaţi.

Alţi conducători auto au păţit-o şi mai rău: în momentul în care au coborât din maşină ca să discute cu cel aflat „la necaz”, prieteni de-ai acestuia au ieşit din tufişuri şi, cât ai clipi, au jefuit automobilul cetăţeanului care s-a oferit să ajute,scrie renasterea.ro .

Şoferul din imagine, cu un Audi negru, înmatriculat în Germania a fost observat chiar săptămâna aceasta, pe drumul spre Şag.

Poliţia recomandă conducătorilor auto să dea dovadă de prudenţă atunci când întâlnesc astfel de cazuri în care li se solicită ajutor!


Foto: Facebook/ Info Trafic Jud. Timiş