Gheorghe Falcă, vocea primarilor din România!

Data publicare: Marti, 23 Aprilie, 2019 Total: 1316 accesari

Gheorghe Falcă, vocea primarilor din România!

Continuă abuzurile Guvernului PSD împotriva administraţiilor locale. Primarii din toate localităţile s-au trezit cu o somaţie din partea Guvernului, care cere banii plătiţi pe cheltuielile sociale de la buget, pentru primele luni ale anului 2019. Toate administraţiile locale pierd bani mulţi, marile oraşe pierd bani foarte mulţi. Primarul Aradului, Gheorghe Falcă s-a impus ca reprezentant al intereselor primarilor şi a fost solicitat de presa şi televiziunile naţionale să comenteze decizia.


Gheorghe Falcă a explicat că este un abuz al Guvernului, care aruncă pe umerii administraţiei locale tot mai multe cheltuieli, pentru a închide un buget mincinos. Falcă a arătat la Digi 24 că peste tot în lume cheltuielile sociale sunt asumate de guverne. Potrivit primarului Aradului, oraşul nostru a pierdut aproape 30 de milioane de euro în ultimii doi ani, bani care vor fi tăiaţi de la investiţii.


În aceste condiţii, oraşe ca Aradul, care sunt motoare ale economiei, sunt trase înapoi, ceea ce va afecta ritmul de dezvoltare al României. În acest context, Falcă a arătat nevoia de schimbare a guvernării. În ultima perioadă, Falcă s-a impus ca vocea primarilor din România, care iau atitudine faţă de guvernarea Dragnea – Dăncilă.