Păcurar, după 2-2 cu Chindia: „Un meci pe care l-am avut în mână, fără greșeala de la golul doi câștigam cu siguranță”

Data publicare: Luni, 22 Aprilie, 2019 Total: 2309 accesari

Păcurar, după 2-2 cu Chindia: „Un meci pe care l-am avut în mână, fără greșeala de la golul doi câștigam cu siguranță”

După meciul cu Pandurii, în care UTA a condus cu 3-2 dar a luat doar un punct, echipa arădeană a trebuit să se mulțumească din nou cu o remiză pe teren propriu, în duelul cu Chindia.

 

Datorită problemelor de sănătate ale lui Ionuț Popa, pe banca UTA-ei stă în continuare Cristian Păcurar: „Încă un meci trăit la intensitate, un meci pe care l-am avut în mână, dar la 2-1 nu am concretizat situațiile de contraatac clare. După aceea, am avut de suferit din nou datorită unor greșeli individuale și a ieșit remiza. Meciul l-am pregătit toată săptămâna cu gândul că Chindia este o forță din punct de vedere al posesiei, chiar și apărătorii laterali vin și construiesc. Am pregătit totul foarte bine, dar din păcate în minutul 25 ambii fundași centrali mi-au făcut semn că trebuie să îi schimb. Nu vreau să mă repet, dar terenul sintetic e în continuare o problemă. Pe El Hasni l-am schimbat, Șeroni a forțat, iar Melinte la prima diagonală s-a prăbușit pe gazon. Eu am fost mulțumit de jocul de astăzi al băieților, s-a văzut că în unele momente am dominat echipa de pe locul promovabil. Este frustrant să pierzi două puncte după ce ai meciul în mână, dar fotbalul este un joc colectiv și nu cred că în situația actuală de la echipă putem aduce reproșuri. Vestiarul este unul bun, matur, profesionist. Toți putem greși. Bodea a greșit cu Pandurii, a intrat Orlic, care a greșit cu Metaloglobus, iar astăzi a reintrat Bodea. Într-adevăr, dacă nu făcea acea greșeală, cu siguranță am fi câștigat meciul” au fost cuvintele „secundului” echipei arădene imediat după partidă.

 

De cealaltă parte, Viorel Moldovan a fost mulțumit cu punctul luat pe „Motorul”, care păstrează echipa sa pe locul 2, direct promovabil: „Știam că vom avea un meci complicat aici la Arad, am întâlnit o echipă foarte bună, mai ales pe teren propriu. Au în componență jucători cu experiență, care au jucat în Liga I, nu a fost ușor. Dar, până la urmă, mă bucur că am reușit să terminăm la egalitate și să luăm un punct pe un teren dificil.  Vreau să-mi felicit jucătorii pentru risipa de efort, sper ca acest punct să ne ajute în perspectiva promovării. Cred că e un rezultat echitabil, am avut în partea a doua niște momente mai bune, am reușit să restabilim egalitatea, eram într-un moment important, dar, din păcate, am primit golul doi și ne-am destabilizat.” a declarat fostul internațional.

 

Vineri, de la ora 11:00, UTA joacăla Petroșani cu Energeticianul, echipă implicată în lupta pentru evitarea retrogradării. În tur, cele două echipe au remizatla Arad, 1-1, după golurile înscrise de Manea, respectiv Enache. Următorul meci pe teren propriu al „roș-albilor” va fi în week-end-ul 3-5 mai, când pe „Motorul” sosește marea rivală ASU Politehnica Timișoara.