Cei trei travestiți care au atacat un bărbat cu aparatul de electroșocuri au fost reținuți

Data publicare: Luni, 22 Aprilie, 2019 Total: 1670 accesari

Cei trei travestiți care au atacat un bărbat cu aparatul de electroșocuri au fost reținuți
În urma contestației procurorului de caz, magistrații Tribunalului Arad au emis, astăzi, mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile pe numele a trei tineri, autorii unei infracțiuni de tâlhărie calificată.

La data de 16 aprilie a.c., magistrații Judecătoriei Arad au dispus măsura controlului judiciar pentru 30 de zile pe numele celor trei tineri. Reamintim că în noaptea de 14/15 aprilie a.c., un arădean de 43 de ani a fost deposedat prin lovire și utilizarea unui aparat de electroșocuri de un portmoneu în care se găseau 150 RON și documentele personale. Fapta s-a petrecut în parcarea unui centru comercial de pe C.A. Vlaicu din municipiu.

”În urma activităților desfășurate de polițiștii Secției 1 Vlaicu, în mai puțin de 48 de ore a fost identificată atât victima cât și autorii, care au săvârșit fapta fiind deghizați în haine femeiești.
Se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată, sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad.
Acum puțin timp, cei trei au fost introduși în arestul IPJ Arad” au precizat reprezentanții IPJ Arad.