Greșelile lui Bodea, costisitoare: UTA – Chindia Târgoviște 2-2

Data publicare: Sambata, 20 Aprilie, 2019 Total: 2566 accesari

Greșelile lui Bodea, costisitoare: UTA – Chindia Târgoviște 2-2

UTA a remizat pe „Motorul”, 2-2, contra viceliderului Chindia Târgoviște, după un meci pe care l-a avut în mână. Echipa arădeană a condus cu 1-0 și 2-1, dar elevii lui Viorel Moldovan au luat un punct în urma unor goluri la care portarul Bodea a avut o parte consistentă de vină.

„Roș-albii” au dominat prima repriză, iar posesia le-a fost răsplătită cu un gol pe finalul primei părți: Kanda a centrat din corner, iar Oualid el Hasni, revenit în lotul primei echipe în această săptămână, a înscris cu un șut din 5 metri.

Chindia a egalat în minutul 62: Liviu Mihai a trimis o minge lungă în careul utist, Florea a sărit fără să atingă balonul, dar Bodea a reacționat târziu și a trimis mingea în bara din stânga, balonul intrând mai apoi în plasă. Utiștii au reacționat însă instant: în minutul 64, Ciprian Rus a centrat în careu, târgovișteanul Rață a deviat cu capul doar până la Copaci, iar acesta a trimis superb din voleu, direct în plasa porții lui Aioani.

Mai apoi, UTA a avut câteva șanse pe contraatac, netransformate însă, iar ultimul cuvânt le-a aparținut oaspeților. Șandru a executat puternic o lovitură liberă, Șeroni a trimis cu capul în sus, iar Bodea părea că va reține balonul fără probleme. Nu a fost așa, portarul arădean a scăpat mingea, iar Leca a înscris din unghi în poarta goală.

Așadar scor final 2-2, și UTA rămâne în continuare pe locul 8 în Liga a II-a, în timp ce Chindia își păstrează a doua poziție. Peste o săptămână, elevii lui Viorel Moldovan au derby de promovare „acasă” cu Academica Clinceni, în timp ce UTA se deplasează la Petroșani pentru duelul cu Energeticianul, echipă fără succes în acest an.