Accident MORTAL între Șimand și Chișineu-Criș. Un tânăr de 22 de ani și-a pierdut viața

Data publicare: Sambata, 20 Aprilie, 2019 Total: 10742 accesari

Accident MORTAL între Șimand și Chișineu-Criș. Un tânăr de 22 de ani și-a pierdut viața

Un grav accident rutier a avut loc sâmbătă 20 Aprilie în jurul orei 22:20, pe DN 79 ( Arad-Oradea) între localitățile Șimand și Chișineu-Criș. Un tânăr de numai 22 de ani și-a pierdut viața.


Conform informațiilor primite de la purtătorul de cuvânt al ISU Arad, maiorul Pleșca George, accidentul rutier a avut loc în seara zilei de sâmbătă 20 aprilie, în jurul orei 22:20, pe DN 79 drumul Arad-Oradea, între localitățile Șimand și Chișineu-Criș. 


În accident au fost implicate un Tir și un autoturism, iar din surse apropriate am aflat că accidentul s-ar fi provocat pe fondul oboselii. 


Din nefericire, în urma accidentului, un tânăr de numai 22 de ani și-a pierdut viața. Medicii de pe SMURD au făcut tot posibilul pentru ai salva viața acestui tânăr însă, bărbatul nu a răspuns la manevrele de resuscitare, iar medicii au declarat decesul. 


Drumul este blocat, în momentul redactării articolului, pe ambele sensuri. 

UPDATE: „Din primele cercetări, s-a stabilit că aseară, în jurul orelor 22.20, un tânăr de 22 de ani, din Sintea Mare, a condus un autoturism pe DN 79 dinspre Arad spre Oradea. La km. 34+100 m, a pierdut controlul direcției de mers, intrând în balans; a pătruns pe sensul opus de mers unde a intrat în coliziune cu o autoutilitară în cuplu cu semiremorcă, condusă de un cetățean sârb de de 33 ani. În urma evenimentului rutier a rezultat decesul tânărului, care nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”, transmite ofițerul de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Arad, inspector de poliție Adina Aconstantinesei.

 



 












FOTO: ISU ARAD