Rodica își caută mama ! Ea este din Arad și a fost înfiată acum 30 de ani, de o familie din Elveția

Data publicare: Vineri, 19 Aprilie, 2019 Total: 3755 accesari

Rodica își caută mama ! Ea este din Arad și a fost înfiată acum 30 de ani, de o familie din Elveția Tânăra din imagine este Marocico Rodica și are 30 de ani. Ea s-a născut în Arad, însă a avut un destin diferit de copilașii care se nasc în maternități și care stau în brațele mamei. AFLĂ povestea ei 

Rodica s-a născut în Arad, în urmă cu 30 de ani, și ca un semn divin, chiar pe 8 martie. De ce spunem semn divin? Deoarece, mama acestei fetițe, care era un nou născut frumos și sănătos, a lăsat-o din motive necunoscute de noi, în maternitate, ca apoi să fie transferată la Leagănul de Copii din Arad. Ulterior, fetița a fost înfiată de o familie din Elveția. Rodica tot ce știe este că mama ei se numește Marocico Sanda și fata își dorește din tot sufletul s-o găsească. Rodica a făcut un apel pe Facebook și cere ajutorul ca ea să-și găsească mama.

”Bună! Mă numesc MAROCICO RODICA, m-am nascut pe 8 martie 1989, în Arad. Naşterea mea a avut loc la secţia Obstretică Ginecologică a Spitalului din județul Arad și mai apoi am fost transferată la Leagănul de Copiii, Arad. M-am născut cu un semn de naștere, o pată rosie pe pleoapă. Am fost adoptată în Elveția de o familie minunată pe care o apreciez din toată inima mea. În ceea ce îmi privește familia biologică, știu că mama biologică se numea MAROCICO SANDA iar tatăl este necunoscut.
Întotdeauna mi-am dorit să-mi găsesc originile, să știu cine mi-a dat viață și să știu dacă am avut frați și surori.
Vă rog din toată inima să distribuiți acest mesaj, sperând că va ajunge la cineva care o cunoaște pe mama! Dacă cineva știe ceva despre familia mea, vă rog să contactați această pagină. Vă mulţumesc!” este mesajul înduioșător al Rodicăi. 

Pagina pe care o puteți contacta este facebook.com/theneverforgottenromanianchildren/  .

Sperăm ca tânăra arădeancă să-și găsească mama, care i-a dat viață, și să fie alături de ea, acum, în prag de Sfintele Sărbători Pascale să aibă parte de această mare bucurie, pe care orice copil și-o dorește !