Trafic BLOCAT pe autostrada Arad-Timișoara în urma unui accident rutier

Data publicare: Joi, 18 Aprilie, 2019 Total: 2666 accesari

Trafic BLOCAT pe autostrada Arad-Timișoara în urma unui accident rutier În după-amiaza zilei de joi 18 aprilie, în jurul orei 12:30 a avut loc un accident rutier pe autostrada Arad-Timișoara. Traficul este BLOCAT

Din informațiile primite de la fața locului am aflat că accidentul rutier s-a produs pe sensul de mers Timișoara-Arad. În accident au fost implicate două microbuze, în care se aflau 9 persoane. 

Purtătorul de cuvânt al ISU Arad, maiorul Pleșca George a precizat că în urma accidentului nu sunt victime, doar o persoană necesită îngrijiri medicale,care s-au acordat la fața locului, nefiind necesară transportarea victimei la spital. 

”Un microbuz de transport persoane, in care se găseau 9 pasageri a fost implicat într-un eveniment fără victime, pe autostrada A1, la  km 530, pe raza localității Sagu.Cauza ar fi explozia unui cauciuc al microbuzului, in urma căruia conducătorul auto a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, răsturnându-se pe partea carosabilă. Microbuzul tracta o semiremorcă cu un autovehicul si a acroșat un autoturism care circula in lateralul acestuia.Sunt blocate banda nr 2 și parțial banda nr 1, circulandu-se pe banda de urgență.S-au luat măsuri de semnalizare a evenimentului” este poziția reprezentanților IPJ Arad.

FOTO : ISU ARAD