Ionel Bulbuc : „PSD a votat împotriva reabilitării Teatrului”

Data publicare: Miercuri, 17 Aprilie, 2019 Total: 963 accesari

Ionel Bulbuc : „PSD a votat împotriva reabilitării Teatrului”

Votul consilierilor municipali PSD împotriva bugetului înseamnă şi un vot împotriva proiectelor de dezvoltare a instituţiilor culturale, împotriva evenimentelor culturale organizate la Arad, a explicat consilierul municipal PNL Ionel Bulbuc.

Am asistat la un spectacol jalnic al consilierilor PSD, care au votat împotriva bugetului fără să ştie nici ei exact de ce. Pesediştii vor cultură de calitate, vor evenimente culturale, dar când trebuie să voteze sunt împotriva Aradului. Bugetul din anul acesta propune de exemplu investiţii în reabilitarea Teatrului, votul PSD putea să însemne blocarea sau întârzierea lucrărilor. Cred că toţi iubitorii de teatru şi toţi arădenii doresc reabilitarea acestei clădiri, simbol al Aradului. Bugetul prevede şi achiziţia unei orgi la Palatul Cultural, pe care nu o puteam achiziţiona fără buget.

Votul celor de la PSD risca să blocheze organizarea evenimentelor culturale, în special a celor care urmează în calendarul cultural al Aradului, de exemplu Festivalul de Teatru Nou. Pe lângă faptul că au votat împotrivă, cei de la PSD nu au propus niciun proiect cultural pentru Arad”, a declarat Ionel Bulbuc.