Bărbat din Arad, tâlhărit ca-n filme. Autorii au fost reținuți de polițiști

Data publicare: Marti, 16 Aprilie, 2019 Total: 2011 accesari

Bărbat din Arad, tâlhărit ca-n filme. Autorii au fost reținuți de polițiști

Luni 15 aprilie a.c., un bărbat a fost tâlhărit de 3 bărbați deghizați în femei. Aceștia l-au lovit cu picioarele și au folosit un aparat de electroșocuri asupra victimei, după care i-au furat portofelul. 

UPDATE ora 16:25 : ”Magistrații Judecătorueu Arad au dispus măsura controlului judiciar pe o perioadă de 30 de zile, în cazul tinerilor reșinuți de polițiștii Secției 1 Vlaicu, pentru tâlhărie calificată” au transmis reprezentanții IPJ Arad.

Polițiștii Secției nr. 1 Vlaicu au fost sesizați de personalul de pază din Galleria Mall, situat pe Calea Aurel Vlaicu, că au observat pe camerele de supraveghere, cum un bărbat a fost tâlhărit de 3 persoane. După ce au văzut înregistrările, polițiștii imediat și-au dat seama că este vorba de infracțiunea de tâlhărie calificată, săvârșită asupra unui bărbat care a fost deposedat de un portmoneu.


”În fapt, în noaptea de 14/15 aprilie a.c., un bărbat identificat ulterior, în vârstă de 43 de ani, din Arad, a fost deposedat prin lovire și utilizarea unui aparat de electroșocuri de un portmoneu care conținea suma de 150 de lei și documente personale. Autorii faptei, la momentul identificării victimei, au fost descriși ca fiind trei persoane de sex feminin” a precizat agentul șef de poliție, Claudia Iuga, purtător de cuvânt al IPJ Arad. 

În urma investigațiilor efectuate de polițiști, s-a stabilit că autorii infracțiunii sunt trei tineri, cu vârste între 19-22 de ani, din Arad, care, deghizați în femei (ciorapi plasă, peruci, machiaj), sub pretextul neachitării de către victimă a unor servicii, au deposedat-o prin violență de bunurile pe care le avea asupra sa.

”În baza probatoriului administrat, cei trei tineri au fost reținuți ieri pentru 24 de ore, urmând a fi prezentați magistraților Judecătoriei Arad cu propunere de arestare preventivă, cercetările fiind continuate sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată” a mai adăugat purtătorul de cuvânt al IPJ Arad, Claudia Iuga agent șef de poliție.