Crișan Ionela, fata de 15 ani dată dispărută a fost GĂSITĂ !

Data publicare: Marti, 16 Aprilie, 2019 Total: 5735 accesari

Crișan Ionela, fata de 15 ani dată dispărută a fost GĂSITĂ  ! În dimineața zilei de 09 aprilie a.c., CRIȘAN IONELA-DIANA, o adolescentă de 15 ani a plecat la școală și nu s-a mai întors acasă. Părinții fetei o caută cu disperare

UPDATE : Din fericire, Ionela a fost găsită astăzi, în jurul orei 12:30, pe raza municipiului Arad, în urma mediatizării care a avut loc, în presa locală. Se pare că fata are o relație cu un băiat și nu a fost victima vreunei infracțiuni. 

ȘTIRE INIȚIALĂ:

Nimic nu poate fi mai crunt decât să-ți plece copilul la școală și să nu se mai întoarcă, când trăim într-o țară a nesiguranței, a sărăciei și a numeroaselor infracțiuni care au loc zilnic și la orice pas. Copiii noștri sunt victimele anturajului, un anturaj ce pare de neoprit. De asemenea, rețelele de socializare sunt și ele un mijloc prin care infractorii se dau drept ”prinți” , iar adolescentele cu vârste între 13-17 ani cad în ”plasa” lor, iar de aici, răul poate avea un final tragic.


Aveți grijă de copiii voștri și încercați mereu să-i verificați și să știți în orice moment unde și cu cine se află !

Ionela are 15 ani și a plecat la școală, însă nu s-a mai întors. Părinții sunt îngrijorați și nu știu unde se află copila lor.

”Minora are următoarele semnalmente: 1,60 m., 62 de kg., păr șaten, lung și ochi căprui.
La data dispariției era îmbrăcată cu o pereche de jeanși albaștri, tricou alb cu dungi și o geacă neagră” a declarat agent șef de poliție, Claudia Iuga, purtător de cuvânt al IPJ Arad. 

Persoanele care dețin informații ce pot conduce la depistarea tinerei sunt rugate să apeleze serviciul unic de urgență 112 sau să se adreseze celei mai apropiate secții de poliție.