Iustin Cionca: „Deputatul Tripa e folosit de PSD împotriva arădenilor”

Data publicare: Luni, 15 Aprilie, 2019 Total: 1269 accesari

Iustin Cionca: „Deputatul Tripa e folosit de PSD împotriva arădenilor”

Prim-vicepreședintele PNL Arad, Iustin Cionca, a declarat că atacurile deputatului PSD Florin Tripa împotriva celor care muncesc pentru proiectele Aradului reflectă, de fapt, nivelul de educație al acestuia.

A devenit deja o obișnuință pentru Florin Tripa, ajuns deputat PSD printr-o conjunctură, să mă acuze de incompetență. Pentru PSD incompetență înseamnă, probabil, să nu furi. Pentru PSD incompetență înseamnă să respecți legea. Pentru PSD incompetență înseamnă să accesezi fonduri europene. Am văzut că PSD se dă de ceasul morții de grija pușcăriașilor, că nu îi plac oamenii care muncesc, ci asistații social. Am văzut că PSD îi consideră competenți pe baronii săi locali, care cheltuiesc banii munciți de arădeni.

Pesedistul Florin Tripa folosește un limbaj rușinos. Pentru un parlamentar PSD este însă acceptabil. Pentru Liviu Dragnea nu a contat nici educația, nici bunul simț, nici competența parlamentarilor PSD, doar să îl scape pe el de pușcărie, să confiște banii celor care muncesc și să îi trimită în județele pesediste. Pentru obiectivul lui Dragnea, Tripa este omul potrivit. În rest, din cauza celor ca el, a pesediștilor ajunși să conducă România prost și abuziv, emigrează zilnic 500 de români. Asta este cea mai corectă caracterizare a acestui individ profund frustrat că arădenii nu l-au vrut președinte de Consiliu Județean, iar partidul a trebuit să îl ascundă pe o listă la alegerile parlamentare” – a declarat Iustin Cionca.